BIG BROTHER – S-a semnat contractul de înființare al sistemului de supraveghere video în Borșa: în primă fază, 30 de camere video pentru supravegherea stradală

0
3781

BORȘA – CONTRACT SEMNAT. Administrația publică din Borșa a semnat un contract în valoare de 758.049,41 lei (sumă care include TVA), care vizează proiectarea tehnică și execuția lucrărilor de înființare a Sistemului de monitorizare și siguranță a spațiului public. Proiectul a fost semnat cu firma clujeană General Security și prevede înființarea unui sistem de supraveghere video stradală, prin montarea a 30 de camere de supraveghere de tip IP care au capacitatea de vizibilitate nocturna la minim 60 de metri.

 

Cu ajutorul acestora se va putea identifica numărul de înmatriculare al autovehiculelor care vor tranzita zonele dotate cu camerele de supravghere, respectiv intersecții, zone din vecinătatea instituțiilor publice, școli, grădinițe, biserici, stații de autobuz, târguri etc. Camerele pentru supraveghere video vor fi conectate printr-o rețea de date cu fibra optică, cu circuit închis, stocarea înregistrărilor video având capacitatea de a stoca înregistrările pentru minim 21 zile. Lucrările trebuie finalizate/recepționate în 3 luni de la semnarea contractului și vor fi garantate 3 ani.

 

General Security activează pe piața de profit din 1998 și se prezintă ca fiind o companie de elită din domeniul protecției și securității electronice, bazată pe tehnicile cele mai moderne și strategiile de ultima oră existente pe plan mondial. Firma are sedii în Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași si București și este în proprietatea a trei asociați – Horațiu Vasile Căpîlnean (42%), Dan Bogoș (42%) și Ioan Suciu (15%). Anul trecut, firma a raportat o cifră de afaceri de 83,74 milioane de lei și un profit net de aproape 9 milioane de lei, realizat cu 123 de angajați, dar și datorii de 29,13 milioane de lei.

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here