BEACH HANDBALL – CS Marta Baia Mare a devenit campioană națională la junioare la handbal pe plajă

0
430

CAMPIONAT NAȚIONAL. Echipa de junioare A (jucătoare născute în 2000-2002) a CS Marta Baia Mare a devenit campioană națională la handbal pe plajă (beach handball), după ce a depășit CSȘ Viitorul Cluj-Napoca în meciul pentru medalia de aur de la Turneul Final de Beach Handball pentru juniori.

 

 

Competiția, organizată de Federația Română de Handbal la Venus-Mangalia, pe plaja Banana Beach, a înregistrat un succes al aceluiaș club băimărean, CS Marta devenind vicecampioană națională la beach handball și la categoaria de vârstă junioare B (jucătoare născute în 2003 și mai mici). În finala junioarelor B, CS Marta a fost depășită de CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, club cu care s-a confruntat și în finala de junioare A.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here