BEACH HANDBALL – CS Marta Baia Mare a devenit campioană națională la junioare la handbal pe plajă

0
138

CAMPIONAT NAȚIONAL. Echipa de junioare A (jucătoare născute în 2000-2002) a CS Marta Baia Mare a devenit campioană națională la handbal pe plajă (beach handball), după ce a depășit CSȘ Viitorul Cluj-Napoca în meciul pentru medalia de aur de la Turneul Final de Beach Handball pentru juniori.

 

 

Competiția, organizată de Federația Română de Handbal la Venus-Mangalia, pe plaja Banana Beach, a înregistrat un succes al aceluiaș club băimărean, CS Marta devenind vicecampioană națională la beach handball și la categoaria de vârstă junioare B (jucătoare născute în 2003 și mai mici). În finala junioarelor B, CS Marta a fost depășită de CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, club cu care s-a confruntat și în finala de junioare A.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ