DECIZIE – Ambele echipe ale clubului Minaur Baia Mare vor juca în cupele europene

0
368
Andreea Popa, Iuliu-Alexandru Csepreghi

HANDBAL. Conform deciziei Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, care a “înghețat” sezonul 2019-2020, atât în Liga Florilor (feminin), cât şi în Liga Zimbrilor (masculin), clasamentele rămânând cele din momentul întreruperii campionatului, ambele echipe băimărene din primul eșalon vor juca în cupele europene.

 

Astfel, la echipa feminină a clubului Minaur (situată pe locul 3 în Liga Națională) va juca în European Handball League, iar echipa masculină (situată pe locul 3 în Liga Națională), în EHF.

 

FRH a decis să nu acorde titlurile de campioană, să nu retrogradeze nicio echipă (astfel că din sezonul viitor în ligile naționale vor activa câte 16 echipe, față de 14)  și să înscrie în competițiile europene primele 4 echipe, deși cluburile nu au un număr egal de jocuri disputate. Iată echipele care vor reprezenta România în competițiile europene:

 

La handbal feminin: SCM Râmnicu Vâlcea (Liga Campionilor), CSM Bucureşti, Minaur Baia Mare, SCM Gloria Buzău (toate 3 în European Handball League). La masculin: Dinamo Bucureşti, Potaissa Turda (ambele în European Handball League), Minaur Baia Mare, HC Dobrogea Sud Constanţa (ambele în Cupa EHF).

 

* Foto: Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here