AU PIERDUT – Minaur Baia Mare a pierdut la Buzău, pe terenul liderului, după ce au dominat prima repriză și au condus și cu 6 goluri diferență

0
257

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL FEMININ. Luni, 28 noiembrie 2022, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, în meci contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale de handbal feminin, SCM Gloria Buzău a învins-o, cu 31-30 (17-20), pe CS Minaur Baia Mare.

 

Pe terenul liderului neînvins al Ligii Naționale (buzoiencele s-au calificat, la masa verde, și în turul III al EHF European League Women), Minaur a fost foarte aproape de a produce surpriza, conducând în min. 38 cu 6 goluri diferență (24-18). Însă gazdele, puternic susținute de public (peste 1.700 de spectatori prezenți la meci), au revenit treptat și cu 10 minute înaintea finalului au redus diferența la doar 3 goluri (24-27). Finalul însă le-a aparținut buzoiencelor, care au înscris de 4 ori consecutiv, trecând la conducere în min. 54 (28-27) și necedând până la finalul partidei, pe care au câștigat-o cu o diferență minimă: 31-30.

 

Pentru Minaur Baia Mare au marcat: Tănasie (11 goluri), Popa, Popescu și Vujovic (câte 4 goluri), Borş (3 goluri), Vukajlovic și Cazanga (câte 2 goluri) – o mențiune specială pentru evoluția portarului Amra Pandzic (în foto), cu 10 parade salvatoare. De la gazde s-au remarcat Iuganu (8 goluri), Zamfirescu (6 goluri), Ilie și Ilyina (câte 4 goluri). În urma acestei partide, Minaur rămâne pe locul 7 (cu precizarea că din această etapă s-au disputat doar 2 meciuri și există posibilitatea ca băimărencele să mai cadă în clasament).

 

În următoarea etapă, a 9-a, Minaur joacă la Baia Mare, miercuri, 7 decembrie, de la ora 17.30, cu campioana en-titre Rapid București (meciul va fi televizat live de Pro Arena TV).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here