AU PIERDUT – CSM Sighetu Marmației a pierdut, în minim de seturi, la Cluj-Napoca și rămâne fără victorie după 4 meciuri

0
151

LIGA II – VOLEI FEMININ. Sâmbătă, 28 octombrie 2023, în meci contând pentru etapa a 4-a a Seriei Vest Liga a II-a (Divizia A2) de volei feminin, CS U. NTT Data Cluj-Napoca a câștigat, cu 3-0 (25-17, 25-12, 25-20), partida cu CSM Sighetu Marmației. Meciul, arbitrat de Georgiana Grădinaru (principal) și Elena Emilia Mariș (secund), a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 1 (Cluj-Napoca) și 5 (penultimul, Sighetu Marmației).

 

O înfruntare disproporționată, în care s-au întâlnit clujencele (cu 3 victorii în 3 meciuri, toate câștigate în minim de seturi) cu sighetencele (3 înfrângeri în 3 meciuri) nu se putea sfârși decât cu o victorie în minim de seturi a gazdelor. Și așa s-a și sfârșit, după doar o oră și 6 minute.

 

După două seturi dominat categoric de clujence, în setul 3 sighetencele încep mai bine, au chiar 5 puncte avantaj (2-7), dar gazdele revin și egalează la 9, apoi se desprind, ajungând să conducă cu 4 puncte (17-13). Sighetencele reușesc să se apropie la un singur punct (18-17), dar finalul le aparține clujencelor, care se impun cu 25-20 în cel mai echilibrat set al partidei.

 

În urma înfrângerii, sighetencele rămân pe locul 5 (din 6 echipe). În etapa următoare, CSM Sighetu Marmației joacă pe teren propriu în ultimul meci al turului sezonului regular, în 4 noiembrie 2023, cu CSM Caransebeș, cea mai slabă echipă a seriei (0 puncte, 0 seturi câștigate).

 

* Foto: @CS U. NTT Data Cluj-Napoca

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here