AU ÎNVINS – Norma de 9 goluri diferență: Minaur Baia Mare a câștigat restanța cu Brăila și sunt la un pas de titlul de vicecampioană națională

0
318

LIGA NAȚIONALĂ – HANDBAL FEMININ. Luni, 24 mai 2021, Minaur Baia Mare a câștigat, previzibil, cu 35-26 (19-10), meciul-restanță din etapa a 21-a cu Dunărea Brăila (echipă pe care a eliminat-o și în sferturile Ligii Europene). Și în acest meci, băimărencele și-au îndeplinit norma de victorie la 9 goluri diferență, așa cum au făcut-o și în precedentul meci, de duminică, 23 mai 2021, când au învins la Sfântu Gheorghe, în etapa a 27-a, cu 31-22 (17-11) formația CS Dacia Mioveni 2021. În urma victoriei, Minaur este pe locul 2 (CSM București este deja și matematic campioană), la 7 puncte în fața SCM Râmnicu Vâlcea.

 

Meciul cu brăilencele a păstrat un oarecare echilibru doar în prima treime a reprizei de debut, apoi a urmat desprindere decisivă în câștigătoare a băimărencelor, care au devenit aproape matematic vicecampioane (mai au 3 meciuri din care două cu echipe deja retrogradate și trebuie să câștige un singur meci).

 

Pentru echipa antrenată de Costică Buceschi au înscris: Kovacevic (6 goluri), Blohm (5 goluri), Seraficeanu și Burlachenko (câte 4 goluri), Laslo, Popa și Cioca (câte 3 goluri), Tănasie, Kerekes și Fujita (câte 2 goluri), Tecar (1 gol). De la învinse s-au remarcat Dmitrovic (6 goluri), Zamfirescu și Milic (câte 4 goluri).

 

* Foto: @ Alex Nicodim via CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here