„AU ÎNFRÂNT”, DIN NOU – La al cincilea meci în Liga a III-a, Minaur Baia Mare pierde la Carei și rămâne cu o singură victorie

1
1001

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 23 septembrie 2023, pe Stadionul Victoria din Carei, în meci contând pentru etapa a 5-a a Seriei a 10-a Liga a III-a la fotbal, CSM Victoria Carei a câștigat, cu 3-2 (1-1), partida cu CS Minaur Baia Mare. Meciul, arbitrat de o brigadă din Cluj-Napoca, la centru cu Narcis Bodocan, a opus echipele clasate înaintea etapei pe locurile 9 (Victoria) și 7 (Minaur) și a pornit cu echipa oaspete din postura de favorită.

 

Gazdele, cu o victorie și 3 înfrângeri în actuala ediție a Ligii a III-a, aveau doar 3 goluri marcate în cele 4 meciuri disputate și anunțau absența a 6 titulari, dar antrenorul Marius Botan se declara încrezător că echipa sa va reuși să obțină toate cele 3 puncte puse în joc (și a reușit).

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) a început partida cu următorul 11: Băilă – Achim, Stoian, Raul Gherman, Simion (cpt.) – Macrițchii, Matei, Ștefănescu – Maroșan, Raicu, Lemac. Declarațiile optimiste ale antrenorului Botan nu au avut acoperire și pe teren, băimărenii reușind deschiderea scorului în min. 15, prin mijlocașul Cătălin Ștefănescu (28 de ani, ămprumutat în vară de la echipa de Liga a II-a Ceahlăul Piatra Neamț), la fel ca în partida din etapa precedentă (încheiată la egalitate, la Baia Mare, cu echipa comunală Lotus Băile Felix).

 

Gazdele reacționează mai repede decât a făcut-o adversare din etapa trecută a Minaurului, reușind să egaleze chiar în prima repriză, în min. 41, prin băimăreanul Paul Batin, care a transformat o lovitură de la 11 metri. O repriză încheiată așa cum a început, la egalitate: 1-1. În repriza a doua, gazdele reușesc să înscrie primele, chiar în min. 47, prin acțiunea persoanlă a căptianului Vajda, care a trecut ca prin șvaițer de apărătorii Minaurului și a marcat la vinclul porții lui Băilă, Victoria conducând pentru prima dată pe tabela de marcaj. dar Minaur a egalat prin vârful Lemac în min. 69, dar victoria le-a aparținut gazdelor, așa cum promitea antrenorul Botan, golul de final fiind marcat de Popovici-Ciatău în min. 77. Scor final: 3-2 (1-1).

 

* Victoria Carei – Minaur Baia Mare: 3-2 (1-1), au marcat Paul Batin (min. 41 – 11 metri), Roland Vajda (min. 47), Rafael Popovici-Ciatău (min. 77) / Cătălin Ștefănescu (min. 15), Brian Lemac (min. 69).

 

Iată rezultatele etapei a 5-a a Seriei a 10-a:

* CS Lotus Băile Felix – SC Olimpia MCMXXI Satu Mare: 1-0 (0-0);

* CS Minerul 1947 Ocna Dej – CS Sănătatea Servicii Publice Cluj: 0-1 (0-1);

* SCM Zalău – ACSC Crişul Sântandrei: 1-0 (0-0);

* CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmaţiei: 1-3 (1-1);

* CSM Victoria Carei – CS Minaur Baia Mare: 3-2 (1-1).

 

În urma înfrângerii, băimărenii coboară pe locul 8 în clasament (din 10 echipe). În etapa următoare, Minaur joacă pe teren propriu, în 29 septembrie, de la ora 17.00, cu CS Minerul 1947 Ocna Dej.

 

* Foto generică: @CS Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Danciule, ai adus jucatori cu salarii de 10.000 de lei, 9.000 de lei, 8.000 de lei, 7.000 de lei, unii sub forma de imprumut, si obiectivul este mentinerea. Suporterilor, treziti-va, asta va minte mai mult decat paseste. El este la aceasta echipa doar pentru bani, are salariu de 3.000 de euro si obiectiv mincinos. Cel mai slab antrenor care a trecut pe pe la acest club in ultimii 20 de ani. Il are pe primar in spate, contract pe 3 ani, doar ca valoarea lui este sub orice critica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here