ATRIBUIRE – Cine reabilitează Judecătoria Târgu Lăpuș: contract de 2 milioane de lei

0
1707

JUDECĂTORIA TÂRGU LĂPUȘ. Tribunalul Maramureș a atribuit contractul care vizează modernizarea și reabilitarea termică a sediului Judecătoriei Târgu Lăpuș, localizat pe strada Liviu Rebreanu nr. 77, asocierii de firme Plural Albufeira SRL București & Xfinity Security SRL Baia Mare. Contractul a fost semnat la 23 mai 2023, la valoarea de 2 milioane de lei (exact: 2.000.306,64 lei, sumă care include TVA), cu 9,34% sub valoarea maximă estimată de beneficiar – au fost 6 ofertanți, iar criteriul de atribuire al contractului a fost Prețul cel mai mic.

 

Plural Albufeira SRL este fosta Plural Distribution SRL, o firmă specializată în lucrări de construcții, înregistrată în București și controlată scriptic de Cristian Cătălin Gherghescu, originar din Târgu Jiu. În 2021 a raportat o cifră de afaceri de 1,43 milioane de lei și un profit net de 151.000 lei realizat cu 13 angajați.
Xfinity Security SRL este o firmă specializată pe sisteme de securitate, înregistrată în Baia Mare și controlată scriptic de Călin Vasile Măgurean (37 de ani, unic asociat), care mai deține și firma Quick Security Solutions (în care până în martie 2023 a fost asociat cu Alexandru Tepei și Daniel Ioan Bera). În 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 810.821 lei și un profit net de 133.239 lei realizat cu 5 angajați.

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here