VREMEA – În Maramureș, ninsoare, ploi și temperaturi de la – 6 la 6 grade Celsius

0
138

PROGNOZĂ. Prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) valabilă până în 25 februarie indică în Maramureș o medie fluctuantă a temperaturilor maxime şi minime, cu o probabilitate mare pentru apariţia precipitaţiilor pe arii relativ extinse.

 

În următoarele zile, în Maramureș regimul termic va fi caracterizat prin temperaturi apropiate de mediile multianuale ale perioadei, respectiv maxime diurne de 2-3 grade Celsius, încadrate în media regională. Ulterior, o uşoară încălzire a vremii va determina valori mai ridicate, de 5-6 grade Celsius, ce se vor menţine relativ constante, în medie, până la finalul celor două săptămâni de prognozăîn 25 februarie.

 

De asemenea, până în 25 februarie, temperaturile nocturne se vor situa între -4 şi -2 grade Celsius, mai scăzute, spre -6 grade Celsius, doar în dimineaţa zilei de 16 februarie. Temporar, se vor semnala precipitaţii pe tot parcursul intervalului de prognoză, iar în 14 februarie acestea vor fi prezente pe spaţii extinse şi mai însemnate cantitativ.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here