ANUL NOU – Urarea 2MNEWS pentru maramureșeni: „Din binele nostru, cât e, cât am știut și reușit să-l păstrăm, ne-am dori să vă dăm și vouă, îndemnându-vă…”

2
413

ANUL 2024. În ajun de An Nou, când deja-și dau mâna anii – cel Vechi cu cel Nou – și când renasc speranțele de mai bine – năruite de cele mai multe ori, dar mereu incluse-n strategiile vieților noastre (pentru că altfel, fără speranță, care ar mai fi rostul optimismului?) -, gândul nostru se îndreptă spre Voi. Spre Voi cei pe care vă prețuim, cei cu care ne-mpărțim zile și nopți, anotimpuri și timpuri, cei cu care împărtășim și cei pentru care viețuim profesional.

 

Și-n gândul către Voi, cititorii/oamenii, se-nghesuie și speranța că nu v-am dezamăgit și mai ales dorința de a nu o face nici în 2024. Pentru că noi vom fi aici și Anul Ce Vine,  spre bucuria unora și deznădejdea altora, să vă spunem nu doar ce s-a întâmplat, ci mai ales ce se va întâmpla. Și, acolo unde cuvântul poate îndrepta, să îndreptăm.

 

Din binele nostru, atât cât e, cât am știut și reușit să-l păstrăm, ne-am dori să vă dăm și vouă, îndemnându-vă să vă păstrați speranța și să nu vă amăgiți că urmează un an ușor – dimpotrivă, vine un 2024 ca o cascadă rece, în care trebuie să decidem de atât de multe ori ce bine le lăsăm celor ce vin după noi.

 

În ultima scriere a anului 2023, pentru alte 365 de zile-mpreună, Vouă: La mulți ani!

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here