POST – Fostul deputat Florin Tătaru, director economic al Direcţiei Silvice Maramureş

0
644
Florin Tătaru

REVENIRE. Din ciclul „Dacă v-aţi întrebat ce fac parlamentarii atunci când nu mai sunt parlamentari”: fostul deputat Florin Tătaru, care în acest mandat nu a mai prins loc eligibil pe listele PSD Maramureş, şi-a reluat postul pe care îl deţinea înainte de a deveni deputat.

 

Tătaru (49 de ani) a devenit deputat la 5 septembrie 2011, după ce a fost ales de electoratul din Colegiul 2 – Baia Mare Est în cadrul unor alegeri parţiale – deputatul acestui Colegiu (Cătălin Cherecheş) a renunţat la mandat pentru că a fost ales primar al Băii Mari. La acea vreme, Tătaru era prim-vicepreşedinte PSD Baia Mare, vicepreşedinte PSD Maramureş, consilier judeţean şi director economic la Direcţia Silvică Maramureş.

 

În octombrie 2011, după ce Tătaru a devenit deputat şi s-a suspendat din postul de la Direcţia Silvică, această funcţie a fost preluată (pe perioadă determinată – „până când deputatul Florin Tătaru îşi va încheia mandatul de parlamentar”), prin decizia directorului general al Regiei Autonome Romsilva (la acea vreme, Valerian Solovastru), Nistor Lihet.

 

Concluzionând, Tătaru a revenit la postul de director economic al Direcţiei Silvice Maramureş.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ