ANTICIPAȚIE – Află, în premieră, când depune Lucian Morar, pentru a patra oară, jurământul de primar al orașului Ulmeni

2
749
Lucian Morar

ULMENI. Joi, 27 iulie 2017, cel care încă este vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Lucian Morar, va depune jurământul de primar al orașului Ulmeni. Morar a câștigat alegerile parțiale din 11 iunie, pe care tot el le-a provocat, după ce fiind ales primar a renunțat la funcție, imediat după ce a depus jurământul de edil, pentru a intra în conducerea CJ.

 

Morar este câştigătorul ultimelor patru scrutinuri electorale din Ulmeni, devenind primar în 2008, 2012, 2016 și 2017 (ultimele fiind alegeri parțiale), așa că în 27 iulie, el va depune pentru a patra oară jurământul de edil.

 

Plecarea lui Morar din echipa PMP a CJ Maramureș (care îi mai cuprinde pe George Moldovan și Cornel Varga) ridică două semne de întrebare: cine va fi noul vicepreședinte al forului județean și cine va fi PMP-istul care va accede în CJ.

 

În privința funcției de vicepreședinte al CJ, PMP-iștii speră ca negocierile cu Gabriel Zetea (PSD), președintele forului județean, să le permită să mențină această funcție, pe care să o ocupe fie Varga, fie Moldovan.

 

La cea de-a doua dilemă răspunsul ar trebui să fie simplu, primul supleant pe lista PMP la CJ Maramureș fiind Vasile Gherman din Baia Sprie, însă surse informate susțin că Morar ar agrea ideea ca locul pe care-l lasă disponibil să fie ocupat de „cineva din filiala Sighetu Maramației sau oricum dintr-una dintre filialele din Maramureșul istoric”. Cert este că o decizie în acest sens nu va fi luată unilateral (adică exclusiv de Morar, chiar dacă acesta este președintele PMP Maramureș), ci de conducerea filialei.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. De pe surse – se pare ca in carti e si Marinescu, fostul vice care numai in PMP nu a fost. Se inscrie in partid, direct pe locul doi si revine in functie parasind postul de la drumuri unde e doar director de umplutura pana ii gaseste Zetea altceva.

  2. Imi place sa vizitez Oracolul iar pe subiectul de azi as intreba-o pe onorabila Phitya: pacaliciul asta chiar tine fraiele judetului in mana? Nimic nu-i trezeste pe alesii CJ ca n-a fost decat un troc ordinar facut cu un PMP de 4,6% umflat prin redistribuire. Daca ponderea nu conteaza, chiar nu exista un om cu haizasu’ in regula printre ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here