ANTICIPARE – Un procuror de la Parchetul Baia Mare va fi numit procuror DIICOT Satu Mare

0
805

MAGISTRAT. Procurorul Bianca Dana Carnariu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare va fi numită procuror la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Satu Mare. Bianca Dana Carnariu este procuror numit prin decret prezidențial din ianuarie 2017 (a fost repartizată inițial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț), are gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Tribunal (din octombrie 2022) și avea calitatea de coordonator de practică al Institutului Naţional al Magistraturii la Parchetul municipal.

 

A fost declarată admisă pentru singurul post de procuror DIICOT vacantat la Satu Mare, cu al doilea punctaj dintre toți cei 18 candidați admiși în concursul pentru cele 25 de posturi vacante de procuror DIICOT (10 în cadrul Structurii centrale şi 15 în structuri teritoriale): 94,67 puncte – concursul s-a desfășurat la sediul central al DIICOT la finalul anului trecut (în 14-15 decembrie 2023).

 

Oficializarea numirii Biancăi Carnariu ca procuror DIICOT Satu Mare va avea loc în 9 ianuarie 2024, prin avizarea în plenul Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Biroul Teritorial al DIICOT Satu Mare este condus de procuror șef Adrian Ionuț Hohotă și este subordonat Structurii Teritoriale Oradea (condus de procuror șef Elena Ioana Bălaj-Chendereș).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here