ANTICIPARE CORECTĂ – Ceea ce 2mnews a anunțat în 10 noiembrie s-a întâmplat în 18 decembrie: ANI l-a declarat în incompatibilitate pe primarul din Ocna Șugatag, Ioan Oanea (PSD)

0
993
Ioan Oanea

PRIMAR ÎN INCOMPATIBILITATE. Anticipare cu 38 de zile. Așa cum 2mnews a anunțat în 10 noiembrie (detalii AICI), astăzi, 18 decembrie 2023, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a declarat în incompatibilitate pe primarul din Ocna Șugatag, Ioan Oanea.

 

Ioan Oanea, fost funcţionar public în cadrul primăriei și ulterior primarul comunei maramureșene Ocna Şugatag, a fost declarat în stare de incompatibilitate, pentru că, potrivit ANI, în perioada 29 septembrie – 27 octombrie 2020, deşi avea raportul de serviciu suspendat de drept, a continuat să exercite funcţia de funcţionar încă 29 zile după ce a fost ales primar.

 

Dacă Oanea nu va contesta decizia ANI, acesta își pierde de îndată calitatea de primar. În cazul contestării în instanță, dacă va pierde procesul, își va pierde calitatea de primar după decizia definitivă a instanței de judecată.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here