ALEGERI PNL TĂUȚII MĂGHERĂUȘ – Senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș: „Organizațiile PNL sunt echipe puternice și responsabile”

0
236

ACTIVITATEA  PARLAMENTARULUI. Ziua de vineri, 21 mai 2021, a fost productivă în evenimente completând  agenda de lucru săptămânală a senatorului Cristian Niculescu-Țâgârlaș prin participarea sa la lucrările Biroului Politic Local al PNL Baia Mare. Combativi și implicați, liberalii prezenți la adunare au abordat într-un mod constructiv dar ferm problemele curente ale vieții de organizație dând dovadă de responsabilitate în dezbaterea obiectivelor și priorităților imediate.

 

„Echipa PNL Baia Mare este o echipă puternică și unită, care luptă pentru băimăreni! Am constatat, din nou, acest aspect în ședința Biroului Politic Local al PNL Baia Mare unde împreună cu președintele PNL Baia Mare, Bota Calin Ioan, consilierii locali și ceilalți colegii prezenți  am discutat despre activitatea  și implicarea aleșilor locali atât în viața organizației cât și în derularea unor proiecte importante pentru dezvoltarea orașului nostru”, a menționat senatorul Cristian Niculescu-Țâgârlaș.

 

Agenda demnitarului a continuat cu prezența în orașul Tăuții Măgherăuș și participarea la desfășurarea alegerilor din cadrul organizațiilor liberale de seniori și tineret, prilej de a constata și nivelul ridicat de implicare al organizației locale a femeilor liberale.

 

„Organizația Femeilor Liberale din Tăuții-Măgherăuș este una dintre organizațiile importante de la nivelul județului nostru și m-am bucurat să întâlnesc o echipă unită și dedicată, care participă activ la  viața politică și dezvoltarea comunității. Le mulțumesc pentru munca depusă primarului Dumitru Marinescu și doamnei Valeria Mirela Brezoczki, asigurându-i de sprijinul meu total în toate demersurile viitoare. Îi felicit pe domnii Liviu Iacob și Călin Rațiu, aleși în funcțiile de președinți ai PNL și TNL Tăuții Măgherăuș, dorindu-le mult succes în activitatea viitoare”, a subliniat în intervenția sa senatorul  Cristian Niculescu-Țâgârlaș.

 

La evenimentul de vineri din orașul Tăuții Măgherăuș au mai participat membrii ai conducerii filialei județene PNL Maramureș, alături de deputații Călin Bota și Florin Alexe.

 

Biroul parlamentar al senatorului Cristian Niculescu-Țâgârlaș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here