AJUTOR ANULAT POLITIC – Senator USR Dan Ivan: PSD-PNL-UDMR, o coaliție care nu susține tineretul din România

0
344
De la stânga la dreapta: Sergiu Vlad, Robert Zob și Dan Ivan

INIȚIATIVĂ LEGISLATIVĂ RESPINSĂ. În cursul zilei de luni, 13 februarie 2023, în Plenul Senatului, a intrat la vot o inițiativă legislativă depusă de senatorii USR Dan Ivan, Robert Zob și Sergiu Vlad.

 

Această inițiativă legislativă dorea să scutească de la plata impozitului pe venit, tinerii până în 26 de ani, care concomitent cu studiile lucrează în baza unui contract individual de muncă. Un real ajutor pentru tinerii care muncesc. Legea le asigura bani mai mulți la finalul fiecărei luni. În loc de 1.898 de lei, cât este salariul net minim acum, un tânăr ar fi primit aproximativ 2.300 de lei net dacă această inițiativă era votată.

 

Prin aceste inițiative legislative încercăm să creăm modalități prin care tinerii să rămână acasă, în România, să nu trebuiască să plece de lângă familie și prieteni. Din păcate, coaliția PSD-PNL-UDMR, nu a susținut acest proiect și a votat împotriva lui. Aceștia demonstrează, din nou, că sunt o coaliție care nu susține tineretul din România, a conchis senatorul USR Dan Ivan.

Biroul parlamentar al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here