ALEGERI – După eşecul pe listele PNL Maramureş, a fost aleasă la Bucureşti

0
359
Anca Boagiu (foto: mediafax)

POLITIC. Fosta candidată pe listele PNL Maramureş la alegerile „parlamentare”, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor în 2000, a fost realeasă „cu o largă majoritate” în funcţia de preşedinte PNL Sector 2. Având susţinerea de tip plenară optzecistă a liderilor liberali Ludovic Orban, Cătălin Predoiu, Cristian Buşoi, Theodor Stolojan ş.a.m.d., Boagiu s-a menţinut în funcţia care anul trecut nu a reuşit s-o propulseze pe lista liberalilor bucureşteni pentru parlamentare, fiind nevoită să accepte „compromisul Maramureş”.

 

De altfel, Orban, aflat în campanie electorală pentru şefia PNL, a amintit de acest eşec, spunând, într-o tentativă de a-şi atrage de partea sa susţinătorii lui Boagiu, că „niciodată nu o să invite preşedintele PNL Sector 2 să candideze la Maramureş, ci se va lupta să candideze din Bucureşti” – Boagiu a înregistrat un eşec răsunător la parlamentarele de la finalul anului trecut, candidând de pe locul 2 pe lista PNL Maramureş pentru Camera Deputaţilor şi rămânând acasă după trei mandate consecutive de parlamentar.

 

Surprinzător, Boagiu a avut şi contracandidaţi, cuminţi însă şi fără pretenţii (Adrian Neacşu – 48 de voturi şi Remus Borcoş – 4 voturi). Anca Boagiu a fost realeasă în funcţia de preşedinte PNL Sector 2 cu 321 de voturi. The end.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here