SCUTUL ROȘU – Și Zetea (PSD Maramureș) este la București cu mandat de susținere a președintelui Dragnea, condamnat la închisoare cu executare în primă instanță

1
900
Liviu Dragnea și Gabriel Zetea

REACȚIE. “Zidul Plângerii Social-Democrate” va fi format astăzi, fără echivoc, în jurul președintelui Liviu Dragnea. Pesedistul nr. 1 a fost condamnat ieri de cea mai înaltă instanță de judecată din România, la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. În urma deciziei instanței de judecată, care nu este una definitivă, pesediștii au activat celula de criză și în această după-amiază se vor întâlni, la București, într-o ședință extraordinară a Comitetul Executiv Naţional, for în care Maramureșul va fi reprezentat de președintele filialei județene, Gabriel Zetea, care este și vicepreședinte la nivel național.

 

Sfidând normalitatea politică europeană, Dragnea va rămâne întâiul lider al PSD și în funcția a 3-a în stat (președinte al Camerei Deputaților) cu susținerea “locotenenților” săi. Poziția lui Zetea, asimilată PSD Maramureș, a fost făcută publică încă de ieri, la puțin timp după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au anunțat sentința de condamnare a lui Dragnea – rapiditatea, în acest caz, poate fi interpretată ca un servilism dus la extrem de liderul pesediștilor maramureșeni. Zetea, nicio surpriză, face parte din marea masă de șefi pesediști care au pupat mâna Nașului, adăugând un nesurprinzător mesaj de susținere a lui Dragnea, cel căruia în mai 2017 i-a conferit și titlul onorific de Ambasador al Maramureșului.

 

După strategia șefilor PSD de interpretare a deciziilor pe care nu le iau ei după cum le convine, și acum – ca și în 2015, când, după prima condamnare, cu suspendare, a lui Dragnea, Zetea a acuzat lipsa de imparțialitate a instituției de justiție, spunând că magistrații acesteia au luat „o decizie nedreaptă” – liderul PSD Maramureș a repetat poezia de susținere a superiorului său politic, „având încredere că Liviu Dragnea îşi poate demonstra în faţa instanţei nevinovăţia şi poate transforma în achitare, după judecarea apelului, sentinţa de azi 9n.red., de ieri)”.

 

Așadar, solidaritate şi unitate cu Liviu Dragnea. Nicio surpriză. Scutul roșu a fost activat. Din nou. Aaa, încă ceva: Codul de etică și conduită – adoptat în decembrie 2015, după alegerea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte al PSD – prevede că “Persoanele care se află într-una din situațiile de mai jos, nu vor beneficia de susținerea politică a PSD, pentru ocuparea, în condițiile legii, a unor funcții politice sau administrative alese sau numite dacă: s-a început împotriva sa urmărirea penală; a fost trimis în judecată; s-a pronunțat împotriva sa o hotărâre judecătorească de condamnare pentru fapte de corupție, evaziune fiscală sau fapte comise cu violență.”. Pobabil și ăsta l-au scris și adoptat forțele oculte care vor să fie rău, să nu fie bine. Niște amatori…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Asta pentru ca Zetea e o nulitate care se inconjoara doar de cei care-l pupa in cur. E singurul loc unde poate rezista, intr-un partid de jeguri ordinare.
    ” Zetea a acuzat lipsa de imparțialitate a instituției de justiție, spunând că magistrații acesteia au luat „o decizie nedreaptă” – naucitor. Sper ca si tu cu toata structura ta de functionari de cacat sa o mierliti. Pana la urma cineva tot va rupe gatul. Gunoi inconjurat de gunoiaie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here