ACHIZIȚII – La Spitalul Județean de Urgență Baia Mare au fost achiziționate 70 de paturi și 70 de noptiere pentru creșterea confortului pacienților

0
34

MOBILIER SPITAL. Achizițiile realizate în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare vizează și confortul pacienților, din dorința de a oferi condiții civilizate de spitalizare. În acest sens, paturile și noptierele uzate au fost înlocuite cu unele noi. Astfel, circa 70 de paturi, inclusiv saltele, și 70 de noptiere au fost achiziționate de conducerea spitalului.

 

Modernizarea saloanelor și asigurarea unor condiții decente de spitalizare sunt la fel de importante ca și serviciile medicale oferite de spital.

 

George Alexandru Oros, manager Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here