CORONAVIRUS – Evoluția în ultimele 24 de ore în județul Maramureș (surse oficiale): 1 mort, 57 de infectați, 34 de vindecați

0
3084
Foto: CJSU Maramureș

COVID-19. Informații oficiale (Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș), marți, 21 aprilie 2020, ora 13.00: în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș a stagnat la numărul persoanelor decedate (este   înregistrat un mort), a crescut cu două persoane numărul celor infectați cu coronavirus de la începutul pandemiei (confirmate pozitiv la testare) – de la 55 la 57 de persoane (în acest moment mai sunt 22 de persoane pozitive spitalizate) – și a stagnat la numărul celor vindecați (34 de persoane).

 

Vă reamintesc că în județul Maramureș NU s-a făcut nicio testare, deși laboratorul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare, în care Ministerul Sănătății a investit din banii Statului Român 400.000 de lei, este acreditat de 7 zile (aveți detalii AICI).

 

Precizare: în ultimele 24 de ore, la nivel național s-au făcut cu 1.819 teste mai puține decât ieri (de la 4.880 la 3.061 de teste – numărul total al testelor făcute în România de la începutul pandemiei este de 101.552).

 

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în județul Maramureș numărul celor aflați în izolare la domiciliu a crescut cu 49 de persoane (de la 78 la 127 de persoane – statistica include și membri familiei). Conform datelor centralizate de CJCCI Maramureș, în cele 16 centre de carantină instituționalizată din județ se află cu 24 persoane mai puține decât ieri (de la 390 la 366 de persoane – acestea au revenit în țară din state din zonă de risc roșie).

 

Forțele de ordine din Maramureș (polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali și militari) au executat, în ultimele 24 de ore, 57 de misiuni, printre care combaterea criminalității economice, verificarea respectării măsurii de izolare la domiciliu/carantinare de către persoanele aflate în evidențe (au fost verificate peste 240 de persoane).

 

În urma acestor misiuni, s-au aplicat 65 de amenzi în valoare totală de 114.110 de lei (în 55 de cazuri fiind vorba despre persoane care nu au respectat interzicerea deplasării în afara locuinței/gospodăriei, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3/2020).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here