ACCIDENT AVIATIC – Pilotul băimărean Sorin Bochiș, în continuare în comă, transportat de la Iași la Timișoara

0
255

TRANSFER. Pilotul băimărean Sorin Bochiş (53 de ani), rănit grav în accidentul aviatic care a avut loc în 4 august, în Frătăuţii Vechi (jud. Suceava), se află în continuare în comă post-traumatism cerebral sever, însă a fost transportat, cu un elicopter SMURD, de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara. Informația a fost conformată de șeful UPU-SMURD Iași, prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu.

 

“Pacientul a fost transportat aerian, la cererea familiei și cu avizul medicilor, la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara. El se află în comă post-traumatism cerebral sever, este intubat, ventilat mecanis și stabil hemodinamic”, a precizat Cimpoeșu, pentru agenția de presă Mediafax.

 

Sorin Bochiş (53 de ani), fost pilot militar şi instructor de zbor, cu o mare experiență profesională, s-a ciocnit în timpul unui antrenament pentru Suceava Air Show (eveniment anulat) de avionul colegului său de formație de zbor acrobatic, pilotat de Cornel Marinescu (61 de ani) – acesta din urmă a murit în urma impactului cu solul.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ