ACCIDENT AVIATIC – Medici: „Starea cranio-cerebrală a pilotului băimărean Sorin Bochiș s-a agravat”

0
387

OFICIAL. Starea pilotului băimărean Sorin Bochiş, rănit în accidentul aviatic care a avut loc în 4 august, în Frătăuţii Vechi (jud. Suceava), s-a agravat, evoluția pacientului, acum internat în Clinica de Terapie Intensivă a Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași fiind oscilantă, iar medicii păstrând un prognostic rezervat.

 

„Pacientul are o evoluţie oscilantă. Examenul neurologic a arătat o agravare a stării sale cranio-cerebrale. Continuă tratamentul în clinica de Terapie Intensivă. Evoluţia este imprevizibilă, prognosticul fiind în continuare rezervat”, a precizat Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iaşi, pentru agenția națională de presă Agerpres.

 

Sorin Bochiş (53 de ani), fost pilot militar şi instructor de zbor, cu o mare experiență profesională, s-a ciocnit în timpul unui antrenament pentru Suceava Air Show (eveniment anulat) de avionul colegului său de formație de zbor acrobatic, pilotat de Cornel Marinescu (61 de ani) – acesta din urmă a murit în urma impactului cu solul.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here