RUGBY – Știința Baia Mare joacă pentru finala Cupei Regelui cu Steaua

0
123

COMPETIȚIE. Sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul din Parcul Sportiv ”Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca se desfășoară prima semifinală a ediției 2018 a Cupei Regelui dintre CSM Ştiinţa Baia Mare (deținătoarea trofeului) și CSA Steaua Bucureşti (finalista de anul trecut). În cea de-a doua semifinală, se confruntă Timişoara Saracens (campioana en-titre) cu CSM Bucureşti.

 

În sferturile de finală a competiției care deschide sezonul regulat de rugby în România, Echipa băimăreană a trecut de ACS Tomitanii Constanţa cu 67-5, în timp ce Steaua Bucureşti a trecut de Universitatea Cluj cu 45-21. În meciurile directe, CSM Știința are un ascendent net superior, câștigând cinci din ultimele șase jocuri disputate cu Steaua, astfel că favoritele semifinalelor disputate în Cluj-Napoca sunt echipele din Baia Mare și Timișoara.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here