SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vernisajul expoziției „Dr. Vasile Lucaciu și moștenirea sa culturală: Adrian Demian și Reuniunea Română de Cântări și Muzică Vasile Lucaciu din Satu Mare”

0
308
Vasile Lucaciu, Adrian Demian

VERNISAJ EXPOZIȚIE. Joi, 28 iulie 2022, la ora 12.00, la sediul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș (localizat în Baia Mare, pe strada Monetăriei nr. 1-3) are loc vernisajul expoziției temporare „Dr. Vasile Lucaciu și moștenirea sa culturală. Adrian Demian și Reuniunea Română de Cântări și Muzică «Vasile Lucaciu» din Satu Mare”.

 

În cadrul evenimentului va fi prezentat volumul „Adrian Demian și Reuniunea Română de Cântări și Muzică «Vasile Lucaciu» din Satu Mare”, semnat de istoricul Claudiu Porumbăcean, cercetător științific la Muzeul Județean Satu Mare.

 

Evenimentul cultural este organizat de Consiliul Județean Maramureș, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul Județean Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here