NEGOCIERI – Operatorul Drusal continuă ridicarea deșeurilor menajere din Baia Mare: Primăria s-a angajat că îi plătește datoriile până la jumătatea lunii

0
373

SALUBRIZARE – BAIA MARE. Operatorul de salubritate Drusal, care la finalul lunii trecute a anunțat că din cauza refuzului Primăriei Baia Mare de a-i plăti serviciile va suspenda sa limita/reduce serviciul de colectare a deșeurilor menajere în municipiul reședință de județ începând din 2 iunie 2022, a revenit asupra deciziei, anunțând că activitatea va continua conform graficului normal.

 

Decizia amânării aplicării suspendării/limitării serviciului de salubrizare în Baia Mare a fost luată în urma negocierilor cu reprezentanții Primăriei Baia Mare, care și-au luat angajamentul că până în 15 iunie 2022 vor stinge datoriile către firmă.

 

În 24 mai, 2mnews a anunțat public (detalii AICI), că Drusal reclamă datorii ale Primăriei Baia Mare în cuantum de circa 13 milioane de lei, din care 10 milioane de lei sunt datorii istorice (cu o durată mai mare de 90 de zile – din această sumă circa 3 milioane de lei sunt penalității de întârziere pentru neplata facturilor).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here