TRAGERE LA SORȚI – Minaur Baia Mare joacă în 16-imile Cupei României cu o echipă de Liga a II-a

0
313

CUPA ROMÂNIEI. Formația de Liga a III-a Minaur Baia Mare, singura echipă din județul Maramureș calificată în 16-imile Cupei României la fotbal (fază în care intră în competiție și echipele de Liga I), va juca în această etapă a competiției cu echipa de Liga a II-a Poli Iași (Asociația Club Sportiv Municipal Politehnica Iași), în urma tragerii la sorţi efectuată de FRF la Casa Fotbalului, în urmă cu puține momente. Meciul se va disputa pe terenul echipei mai slab clasate, adică la Baia Mare, pe 22 septembrie, de la ora 16.30.

 

Minaur s-a calificat în 16-imile Cupei României după ce a fost liberă în turul I și a dispus în turul II de CSM Satu Mare cu 0-2 (0-2), în turul III de Fotbal Comuna Recea (echipă desființată dar introdusă eronat de FRF în urne) cu 0-3 (la masa verde) și în turul IV de Unirea Dej cu 0-1 (0-1).

 

Poli Iași s-a calificat în 16-imile competiției după ce a fost liberă primele 3 etape naționale, iar în turul IV a dispus cu 0-1 (0-0) de Hușana Huși (Liga a III-a).

 

* Foto: @Minaur Baia Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here