SELECȚIONATĂ – Sonia Seraficeanu (Minaur Baia Mare), merge la Campionatul Mondial din Japonia

0
1055
Sonia Seraficeanu

CAMPIONATUL MONDIAL. Staff-ul selecţionatei feminine de handbal a României (condus de suedezul Tomas Ryde) a stabilit lotul definitiv de 18 jucătoare pentru Campionatul Mondial din Japonia, eveniment sportiv care va avea loc între 30 noiembrie şi 15 decembrie. În lotul României a fost selecționată și handbalista echipei băimărene Minaur, Sonia Seraficeanu (extremă dreaptă).

 

România face parte din Grupa C, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal şi Kazahstan. România are trei titluri mondiale în palmares (1956, 1960, 1962), două medalii de argint (1973, 2005) şi una de bronz (2015). La ediţia precedentă, în 2017, România s-a clasat pe locul 10.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here