VÂLTOAREA PSD – Pesedistul Ciprian Codreanu și-a reluat interimatul de la Serviciul de Gospodărire a Apelor Maramureș, înlocuindu-l pe Podar

0
455

ROCADA POLITICĂ. Șefia Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Maramureș seamănă cu o vâltoare (naturala mașină de spălat țărănească). Se-nvârte cu viteză, ca o rotativă care a descoperit perpetuum mobile. Ioan Nan Podar, revenit la jumătatea lui ianuarie 2019 pe funcția de director după un lung repaus medical, a fost înlocuit din nou, la jumătatea lunii februarie 2019, cu pesedistul Ciprian Codreanu.

 

Cronologia malaxării

 

Ioan Nan Podar a fost numit la șefia SGA Maramureș în vara lui 2013, ca interimar. Cei de la Cluj l-au ținut pe Podar interimar de era să iasă la pensie – în toamna lui 2014, Podar era tot director interimar. Apoi, în urma inundațiilor din 21 septembrie 2014, l-au suspendat din funcție și l-au cercetat disciplinar. Atâta l-au cercetat până a ajuns director plin.

 

În 27 noiembrie 2017, când Gabriel Valer Zetea, pesedistul din fruntea filialei județene, a diagnosticat că Podar e bolnav și că Codreanu merită și el un loc de muncă mai acătării după ce a servit la Cancelaria Prefectului în timpul mandatului lui Anton Rohian. În consecință, de la final de noiembrie 2017, Codreanu a devenit șef interimar (titulatura corectă este director delegat – așa i se spune acum celui pus șef fără vreun concurs) la SGA Maramureș.

 

În 14 ianuarie 2019, lui Podar i s-a terminat prelungirea-prelungirii concediului medical și a revenit în funcție, iar Codreanu a fost nevoit să-și ia ficusul, cutia de carton și să elibereze scaunul de director. Dar nu pentru mult timp – perseverența pesedistă dă roade depline!

 

Începând din 20 februarie 2019, lui Codreanu i s-au delegat, din nou, atribuțiile și sarcinile funcției de director pentru a asigura continuitatea aferentă funcției de conducere de la SGA Maramureș. Aaa, v-am spus că Codreanu e fanul lui Zetea? Nu? V-am spus. Vâltoarea… Să fie primită (funcția), ’răiască partidu’!

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ