ACORD – În Maramureș, în 2019, prima ediție a evenimentului economic „Fabricat în Republica Moldova”

0
152

COLABORARE. În toamna acestui an, în Baia Mare, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş va organiza prima ediţie a manifestării „Fabricat în Republica Moldova”, eveniment în cadrul căruia va oferi un spaţiu generos mai multor firme din Republica Moldova.

 

Anunțul a fost făcut public de preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, Florentin Tuş, în cadrul unei întâlniri oficiale, care a avut loc în Baia Mare, cu vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Republica Moldova, Mihai Bilba. De asemenea, strategia de intensificare a relaţiilor economice dintre cele două entităţi, va fi organizat și un Forum de afaceri internaţional Maramureş – Republica Moldova.

 

Expoziția „Fabricat în Republica Moldova” este patronată de Guvernul țării vecine, fiind o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova. În România, acest târg se desfășoară, în Iași, Brașov, Ploiești etc. – în Iași, anul trecut participând cu standuri peste 70 de producători.

 

În întâlnirea oficialilor celor două camere de comerț și industrie, axată pe deschiderea unor noi colaborări a reprezentanților mediului de afaceri din Republica Moldova și judeţul Maramureş, s-a convenit ca în cadrul expoziţiilor și târgurilor economice organizate de cele două entități, să se ofere standuri gratuite firmelor din organizația parteneră.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ