ACORD – În Maramureș, în 2019, prima ediție a evenimentului economic „Fabricat în Republica Moldova”

0
215

COLABORARE. În toamna acestui an, în Baia Mare, Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş va organiza prima ediţie a manifestării „Fabricat în Republica Moldova”, eveniment în cadrul căruia va oferi un spaţiu generos mai multor firme din Republica Moldova.

 

Anunțul a fost făcut public de preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Maramureş, Florentin Tuş, în cadrul unei întâlniri oficiale, care a avut loc în Baia Mare, cu vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Republica Moldova, Mihai Bilba. De asemenea, strategia de intensificare a relaţiilor economice dintre cele două entităţi, va fi organizat și un Forum de afaceri internaţional Maramureş – Republica Moldova.

 

Expoziția „Fabricat în Republica Moldova” este patronată de Guvernul țării vecine, fiind o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova. În România, acest târg se desfășoară, în Iași, Brașov, Ploiești etc. – în Iași, anul trecut participând cu standuri peste 70 de producători.

 

În întâlnirea oficialilor celor două camere de comerț și industrie, axată pe deschiderea unor noi colaborări a reprezentanților mediului de afaceri din Republica Moldova și judeţul Maramureş, s-a convenit ca în cadrul expoziţiilor și târgurilor economice organizate de cele două entități, să se ofere standuri gratuite firmelor din organizația parteneră.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here