PRIORITATE – Senatorul liberal Cristian Niculescu-Țâgârlaș, la șantierele în lucru din orașul maramureșean Târgu Lăpuș

0
25

VIZITĂ DE LUCRU. În 13 iulie 2022, senatorul liberal Cristian Niculescu-Țâgârlaș, aflat în vizită de lucru în orașul maramureșean Târgu Lăpuș, a vizitat, alături de Vlad Herman și Mircea Pop, șantierele în lucru și a discutat despre proiectele majore aflate în desfășurare.

 

Atragerea fondurilor europene cu ajutorul cărora reabilităm, construim și dezvoltăm comunitățile maramureșene reprezintă o prioritate pentru fiecare administrație publică condusă de către colegii mei liberali. Îl felicit pe domnul primar Mitru Leșe pentru realizările sale și pentru interesul de care dă dovadă zilnic, în munca sa pentru cetățeni. Mă bucur că administrația publică a orașului Târgu Lăpuș se implică activ în atragerea de fonduri europene cu ajutorul cărora modernizează  infrastructura rutieră, școlară și sportivă, contribuind astfel la creșterea calității vieții cetățenilor, a precizat senatorul Niculescu-Țâgârlaș.

În cadrul proiectului “Revitalizare spații  publice urbane, îmbunătățirea serviciilor educaționale și sociale în orașul Târgu Lăpuș”, care are o valoare totală de 19.936.804,11 lei, au început lucrările pentru construirea unui bloc de locuințe sociale și a unei grădinițe, care va avea 4 săli de grupă, dotate la standarde europene. De asemenea, în cadrul proiectului, se vor realiza și lucrări pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și pietonale a orașului.

 

De asemenea, în satul Rogoz, aparținător de orașul Târgu Lăpuș, au început lucrările de reabilitare și extindere a grădiniței cu program normal, proiect în valoare de 2.084.732,76 lei, dar și construirea unei baze sportive, cu o valoare totală de 6.700.949,68 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here