UPDATE: MODIFICARE – Flaviu Leșe și Nicu Făt, în noul Consiliu de Administrație al clubului Minaur Baia Mare

0
798

CONDUCERE. Sigur din noul Consiliu de Administrație al Clubului Sportiv Minaur Baia Mare (sub tutela căruia activează echipele de handbal fete și băieți și echipa de fotbal Minerul), care va fi suplimentat de la trei la cinci membri, vor face parte Flaviu Leșe și Ioachim Nicolae Făt, acestea urmând să fie cele două desemnări ale primarului Cătălin Cherecheș.

 

Conform noii organigrame, clubul de drept public al Municipiului Baia Mare va fi condus de un președinte, acum acesta fiind sub coordonarea unui director general (în persoana lui Ionuț Marta, cel care l-a înlocuit în 1 noiembrie 2016 pe Vasile Viman), și va avea un Consiliu de Administrație format din cinci membri, trei dintre aceștia urmând să fie desemnați de Consiliul Local Baia Mare și doi de primarul municipiului.

 

Cherecheș deja și-a anunțat public opțiunile pentru cei pe care îi preferă în aceste funcții: Leșe și Făt. Flaviu Leșe este CEO și Președinte al Consiliului de Administrație al RoCredit IFN SA România, având experiență financiar-bancară, iar Ioachim Nicolae Făt este fostul director sportiv al clubului Minaur (până în 2015, atunci când acesta avea în componență doar echipa de handbal masculin care a câștigat titlul de campioană națională și Cupa României).

 

UPDATE. Vineri, 12 ianuarie, ora 15.45. Luni, 15 ianuarie, în ședința extraordinară a Consiliului Local (CL) Baia Mare, vor fi propuși ca membri în CA al CSM Minaur din partea CL Adina Dumitru și Vasile Viman (la data la care s-au făcut respectivele propuneri, CA al Minaur era format din trei membri, doi propuși de CL, iar unul de primar – ieri, primarul Cherecheș a anunțat că va propune suplimentarea CA cu încă doi membri, din cei cinci, trei urmând să fie propuși de CL, iar doi de el). Cel mai probabil, pe lângă Adina Dumitru și Vasile Viman, consilierii locali vor mai propune încă o persoană pentru a completa structura Consiliului de Administrație al clubului municipalității.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here