LUCRĂRI – Lucrări ample de reabilitare în Bârsana a infrastructurii rutiere distruse de calamități

0
135
Se reabilitează infrastructura rutieră a comunei Bârsana

INFRASTRUCTURĂ. Pe Drumul Județean (DJ) 185, în zona Valea Muntelui – situată pe raza administrativă a comunei Bârsana -, se execută cele mai însemnate lucrări de reparații din ultimii ani. Primarul localității, Teodor Ștefanca, a precizat că lucrările se vor concretiza prin refacerea podețelor afectate de aluviunile declanșate de ploile torențiale și de furtunile din luna septembrie. De asemenea, se vor reabilita și 5 kilometri din respectivul drum județean.

 

 

„Urmează, sper că în viitorul apropiat, să intre în reabilitare, fiind inclus în strategia de dezvoltare a județului, și o porțiune de 8 kilometri de drum județean, este vorba de tronsonul care face legătura între Valea Izei și DN18”, a mai precizat primarul localității Bârsana.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ