FINANȚARE – Peste 4 milioane de euro pentru un nou bloc ANL care ar urma să fie construit în Baia Mare

0
678

PROIECT. Administrația publică din Baia Mare vrea să demareze o investiție de peste 4 milioane de euro (mai exact 19.209.122,17 lei), din care aproximativ 90% din finanțare ar urma să vină prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), pentru edificarea unui bloc de locuințe. Acesta ar urma să aibă 52 de unități locative și să fie construit pe strada Grănicerilor, garsonierele și apartamentele fiind destinate exclusiv închirierii către tineri.

 

Conform proiectului, municipalitatea va contribui financiar la proiect cu puțin peste 2 milioane de lei (2.050.219,55 lei – echivalentul a 431.625 de euro). Din valoarea totală a investiției, construcția propriu-zisă ar costa 15,3 milioane de lei. Conform ANL, până acum au fost finanțate în Maramureș construcția a 601 unități locative pentru tineri, toate fiind finalizate. Așadar, ANL nu are în fază de execuție niciun proiect în județ.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here