BAIA MARE – Licitație pentru construirea unui parc pentru sporturi extreme în cartierul Ferneziu

1
524

CONCESIUNE. Un teren neutilizat în suprafață de 1,25 hectare (12.551 de metri pătrați), încadrat de strada Turnătorilor, pârâul Firiza, câteva unități industriale și strada Barajului, va fi concesionat la licitație publică de municipalitatea Băii Mari în vederea amenajării unui parc de agrement pentru sporturi extreme.

 

Planul Urbanistic Zonal a și fost modificat în acest sens, fiind extinsă zona de intravilan – conform Planului Urbanistic General terenul se afla într-o zonă a unităților industriale -, iar inițiatorul solicitării este un sereleu înregistrat în satul Culcea (comuna Săcălășeni), Titanium BM, administrat de Radu Florin Ravasz.

 

Câștigătorul licitației va avea obligația amenajării unei piste de biciclete, între carosabil, pe terenul concesionat.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here