DIICOT – Captură de peste 84 de kilograme de heroină la vama din Sighetu Marmației

0
634

DROGURI. Luni, 4 martie 2019, la ora 9.33, doi olandezi (o femeie în vârstă de 29 de ani și un bărbat în vârstă de 44 de ani) au pătruns, cu un autoturism înmatriculat în Germania, pe teritoriul României, dinspre Ucraina, prin Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei.

 

Frontieriștii sigheteni au controlat mașina, constatând că aceasta are un dublaj la șasiul din față, care forma o ascunzătoare cu acces din interiorul autoturismului, pe sub scaunului pasagerului din dreapta faţă. În respectivul compartiment erau 167 de pachete ce conţineau 84,3 kilograme de heroină.

Procurorii DIICOT – Maramureş au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor doi olandezi pentru săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de mare risc. Astăzi, cei doi vor fi prezentaţi magistraților Tribunalului Maramureş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here