ADIO: A murit Arpad Darnai, creatorul Radio Galaxia Baia Mare

0
1857
Arpad Darnai (03.03.1938 - 02.08.2017)

DECES. Tristă veste pentru maramureșeni… Arpad Darnai, creatorul postului de radio Galaxia și realizator al mai multor emisiuni de radio și televiziune (la Canal 7, Tele+, eMaramureș etc.) a încetat din viață în urma unei îndelungate suferințe, răpus de o boală necruțătoare.

 

Arpad Darnai s-a născut la 3 martie 1938 și i-a încurajat și i-a format pe mulți dintre jurnaliștii care activează în mass media din Maramureș și nu  numai. Emisiunea sa de referință, realizată în limba maghiară pe parcursul mai multor ani, s-a numit „Balsam pentru suflețel”. A fost unul dintre primii patroni din presa maramureșeană.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ