ADIO: A murit Arpad Darnai, creatorul Radio Galaxia Baia Mare

0
2306
Arpad Darnai (03.03.1938 - 02.08.2017)

DECES. Tristă veste pentru maramureșeni… Arpad Darnai, creatorul postului de radio Galaxia și realizator al mai multor emisiuni de radio și televiziune (la Canal 7, Tele+, eMaramureș etc.) a încetat din viață în urma unei îndelungate suferințe, răpus de o boală necruțătoare.

 

Arpad Darnai s-a născut la 3 martie 1938 și i-a încurajat și i-a format pe mulți dintre jurnaliștii care activează în mass media din Maramureș și nu  numai. Emisiunea sa de referință, realizată în limba maghiară pe parcursul mai multor ani, s-a numit „Balsam pentru suflețel”. A fost unul dintre primii patroni din presa maramureșeană.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here