DILEMĂ REZOLVATĂ – Cine face curățenie în interiorul DNA Baia Mare

0
861

CONTRACT. Serviciul din Baia Mare al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), condus de procurorul șef Ioan Ulici, a adjudecat, prin unitatea centrală, licitația privind executarea serviciilor de curățenie în sediul situat pe strada 1 Mai, la numărul 8A (același care găzduiește și sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș).

 

Firma desemnată câștigătoare este House Keeping Clean Serv din Baia Mare. Contractul este valabil pentru o perioadă de patru ani (48 de luni) și este în cuantum de 158.000 de lei + TVA, sumă în care este inclus și serviciul de curățenie la sediul din Brașov. Practic, firma de curățenie va încasa de la DNA, aproape 3.300 de lei pe lună pentru serviciile efectuate la sediile din Baia Mare și Brașov.

 

La nivel național, DNA va achita în patru ani, suma totală de 1,53 milioane de lei, adică 31.875 de lei pe lună, pentru serviciile de curățenie din sediile teritoriale.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here