VREMEA – În Maramureş, temperaturi de până la 29 de grade şi vreme frumoasă în minivacanţa de Rusalii

0
238

PROGNOZA. În următoarele două săptămâni (29 mai – 11 iunie), specialiştii Administrației Naționale de Meteorologie prognozează în Maramureş un regim termic destul de cald, cu temperaturi peste mediile climatologice ale perioadei, însă şi cu averse în intervalele 5-6 iunie şi 9-10 iunie.

 

Vremea va deveni deosebit de caldă la începutul intervalului, când în Maramureş temperaturile maxime se vor încadra în media de 25 de grade Celsius, cu un vârf în 31 mai, când sunt anunţate temperaturi de până la 29 de grade Celsius. După această perioadă, maximele vor marca o scădere treptată până în 3 iunie, când vor avea o medie de 22 de grade Celsius. Minimele termice vor creşte până la 14 grade Celsius (în 1 iunie), în dimineţile de 3 şi 4 iunie scăzând până la 8 grade Celsius.

 

Până în 9 iunie, în Maramureş vremea se va încălzi până la o medie de 26 de grade Celsius – în perioada 10-11 iunie, se va resimţi o uşoară scădere a valorilor termice, media acestora situându-se la 24-25 de grade Celsius. Minimele termice vor creşte, în cea de-a doua săptămână a prognozei, spre 12 grade Celsius. În această a doua săptămână a prognozei, se vor înregistra în fiecare zi averse, mai frecvente şi intense în intervalele 5-6 iunie şi 9-10 iunie.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here