VIZITĂ LA SUSȚINĂTORI – Prim-ministrul Florin Cîțu vine în Maramureș în campanie electorală, dar vizitează și cel mai mare angajator din județ

0
2221
Florin Cîțu

DE LUCRU ȘI ELECTORALĂ. Prim-ministrul Florin Cîțu vine vineri, 4 iunie 2021, în Maramureș, într-o vizită anunțată oficială, care, de fapt, este una de campanie electorală, șeful Guvernului fiind angrenat în campania care va desemna (noul) președintele (președinte) al PNL.

 

Programul oficial cuprinde o vizită la cel mai mare angajator din județul Maramureș, la producătorul de mobilă Aramis din Baia Mare, care este și cel mai exportator cu capital românesc din țară, apoi o vizită la centrul de vaccinare din Centrul Vechi (Piața Libertății) din Baia Mare (în jurul orei 12.30).

 

După vizitele publice în municipiul reședință de județ, va avea loc o discuție la sediul administrației județene (Palatul Administrativ) cu președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, despre investițiile care urmează să fie demarate în Maramureș, o conferință de presă și evidenta întâlnire politico-electorală, cu primarii liberali din județ, în contextul alegerilor pentru președinția PNL care vor avea loc în septembrie, la București.

 

Ultimul punct al agendei prim-ministrului Cîțu în Maramureș vine ca urmare a anunțului public al conducerii PNL că îl va susține/vota în funcția de președinte PNL, la Congresul de alegeri, anunț făcut după ce în urmă cu doar două săptămâni tot conducerea PNL Maramureș anunța susținerea la congres a filialei județene pentru actualul președinte, Ludovic Orban.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here