VICTORIE LA ULTIMA FAZĂ – Minaur câștigă dramatic, cu gol marcat în prelungiri, la Oradea, cu ACS CAO 1910, un meci cu 3 goluri din penalty

1
660

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 16 octombrie 2021, în etapa a 8-a a Ligii a III-a la fotbal, pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în derby-ul Seriei a 10-a, ACS CAO 1910 (locul 3 înaintea etapei) – CS Minaur Baia Mare (locul 2). Gazdele au mizat pe un numar mare de susținători, biletul la meci fiind 10 lei (copii sub 14 ani au avut intrare gratuită). Până la urmă, cu un final norocos, Minaur a reușit să se întoarcă de la Oradea cu 3 puncte: ACS CAO 1910 – Minaur Baia Mare: 2-3 (1-1).

 

Antrenorul Ciprian Danciu a început meciul cu: Gudea – Oița, Lazăr, Simion, Potcoavă, Donca, Rus, Ciocan, Matei, Văsălie, Batchabi. Experimentatul fundaș Cosmin Ionuț Letan (33 de ani) a deschis scorul din penalty (în min. 33), iar când aproape toți se pregăteau de pauză, mijlocașul Sergiu Robert Ciocan a egalat (min. 45+2), lăsând deznodământul exclusiv pentru partea a doua a jocului.

 

În repriza a doua, Ciocan a marcat pentru 1-2, transformând o lovitură de la 11 metri și ducând Minaur la conducere, dar același Cosmin Letan a egalat după 20 de minute, din nou din penalty, și meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate care părea că mulțumește pe toată lumea. Pe toată lumea mai puțin pe Mircea Donca, care în minutele de prelungiri (min. 90+4) a înscris golul victoriei printr-o execuție de mare spectacol.

 

Club Atletic Oradea – Minaur Baia Mare: 2-3 (1-1), au marcat Cosmin Letan (min. 33 – 11 m, min. 75 – 11 m) /  Sergiu Ciocan (min. 45+2, min. 55 – 11 m), Mircea Donca (min. 90+4). În urma victoriei, băimărenii i-au egalat la puncte, 19, pe cei de Lotus (care i-au învins etapa trecută pe teren propriu), beneficiind de semieșecul acestora în deplasarea de la Satu Mare (ultima clasată) – CSM Satu Mare – Lotus Băile Felix 2-2 (0-1), sătmărenii au egalat în min. 88.

 

Acum, cele două echipe sunt diferențiate doar de golaveraj (mai bun al bihorenilor). În etapa următoare, în 23 octombrie, Minaur Baia Mare joacă acasă cu echipa a doua a campioanei CFR Cluj (FC CFR 1907 Cluj SA 2).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here