VACANȚE/CONCEDII – Din 16 iunie, tren direct Baia Mare – litoralul Mării Negre: află toate detaliile, program, prețuri, reduceri

0
1352
Tineri asteapta plecarea unui tren din Gara de Nord, cu ocazia minivacantei de 1 Mai, in Bucuresti, marti, 30 aprilie 2013. SILVIU MATEI / MEDIAFAX FOTO

TRENUL SOARELUI BAIA MARE – MANGALIA 2023. Începând din 16 iunie, timp de 3 luni, până în 10/11 septembrie 2023, cei care doresc să meargă pe litoralul românesc au la dispoziție 32 de trenuri (16 dus, 16 întors) ce vor asigura zilnic legături directe din toată ţara cu staţiunile de pe litoralul Mării Negre (cu punct de sosire Mangalia) şi cu Delta Dunării, a informat CFR Călători.

 

Transportul estival va fi asigurat de Trenurile Soarelui (InterRegio – care au în compunere vagoane clasa climatizate, dotate cu prize electrice, toalete ecologice, uşi de acces şi intermediare semiautomate, vagoane cușetă sau vagoane de dormit climatizate, majoritatea vagoanelor fiind reconstruite integral în ultimii 13 ani).

 

Unul dintre trenurile directe este IR 1941 şi IR 1942 (pentru retur), care va circula pe ruta Satu Mare – Baia Mare – Cluj Napoca – Târgu Mureş – Mangalia şi care au în compunere şi vagoane prevăzute cu spaţiu amenajat pentru activitatea de bar. Trenul pleacă din Baia Mare la ora 15.01 și ajunge la Mangalia la ora 8.31 în ziua următoare (călătorie de 17 ore și 30 de minute).

 

Tariful pentru o călătorie cu loc rezervat pe ruta Baia Mare – Mangalia este cuprins între 155,10 lei (la clasa a II-a) și 415,75 lei (la dormit single) – la cușetă de 6 paturi un bilet costă 198,10 lei, iar la dormit 2 paturi un bilet costă 319,75 lei.

 

De asemenea, călătorii pot beneficia de următoarele reduceri: 10% pentru cumpărarea unui bilet dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipaţie, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus. Elevii beneficiază de gratuitate, iar studenţii de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

 

Andreea SZABO



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here