ULTIM OMAGIU – Trupul neînsuflețit al marelui antrenor Lascăr Pană, depus în holul Sălii Sporturilor din Baia Mare

0
342

ADIO. Trupul neînsuflețit al marelui antrenor român Lascăr Pană (83 de ani), creatorul echipei Minaur Baia Mare și fost antrenor la reprezentativele României și Greciei, va fi depus astăzi, 19 septembrie 2017, de la ora 14, în holul Sălii Sporturilor din Baia Mare, cei care doresc putând astfel să-i aducă un ultim omagiu. Tot astăzi, de la ora 17, în același loc, se va desfășura slujba de priveghi.

 

Slujba religioasă de înmormântare va avea loc mâine, 20 septembrie, de la ora 12, în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, înhumarea având loc în Cimitirul Municipal de pe Bulevardul Unirii, numărul 36A.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here