TRIST – A murit Viorel Maier, fostul președinte al Minaur Baia Mare din perioada de glorie a clubului

0
983

DECES. A murit Viorel Maier (86 de ani), fost vicepreședinte și apoi președinte al Minaur Baia Mare din perioada de glorie a primului club exclusiv de handbal din România, înființat în 1974. Decesul a avut loc astăzi, 17 septembrie 2023, ziua în care cel care asista la meciuri nu de pe banca tehnică, ci din picioare, din fața culoarului de acces al arbitrilor spre vestiare, a părăsit această lume la vârsta de 86 de ani.

 

Viorel Maier s-a născut la 3 septembrie 1937 în Gilău (jud. Cluj) și a condus clubul băimărean în perioada în care meciurile de la Baia Mare se disputau cu mai bine de 3.000 de spectatori (și alți 1.000 rămâneau în afara sălii, pentru că doar pentru atâția se primea avizul Miliției și Pompierilor) într-o sală de 2.060 de locuri, dintre care peste 1.700 de spectatori erau abonați.

 

Dumnezeu să-L odihnească în pace!

 

* Foto: @Academia de Handbal Minaur

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here