TRANSFER – Trăgătorul maghiar Csanád Dávid a revenit la Știința Explorări: al patrulea nou-venit în lotul echipei băimărene

0
112

VOLEI – ȘTIINȚA EXPLORĂRI BAIA MARE. Voleibalistul maghiar Csanád Dávid (31 de ani, 1,98 m înălțime) a revenit după 4 sezoane în lotul echipei băimărene de Liga I Știința Explorări, acesta fiind cel de-al patrulea nou-venit în lotul cu care Explorări va ataca sezonul 2023-2024. În sezonul precedent, Csanád Dávid, care evoluează pe postul de trăgător secund, a jucat la echipa Pénzügyőr SE Budapesta (Ungaria), unde a avut un contract pe 2 ani.

 

El a activat la echipa din Baia Mare și în sezonul 2019-2020, iar în cariera sa a jucat pentru cluburi din Ungaria (Kaposvári Röplabda SE, Kecskeméti RC și Pénzügyőr SE Budapesta), Belgia (VBC Wremme) și România (Steaua București, SCM Zalău și Explorări Baia Mare).

 

Csanád este al patrulea nou-venit în lotul clubului băimărean, care anterior i-a mai anunțat pe Andrei Octavian Bălăi (19 ani, centru, 2,01m înălțime, de la Unirea Dej), Pierre Bouleau (23 de ani, libero, 1,79m înălțime, francez, de la Chaumont Volley-Ball 52 – vicecampioana Franței) și George Breban (20 de ani, trăgător universal, 1,96m înălțime, de la CSU Știința București).

 

De asemenea, la finalul sezonului precedent, Explorări s-a despărțit de 6 jucători: Veniamin Aldea (Arcada Galați), Mihai Tarța (SCMU Craiova), Cristian Badea, Adrian Săvoiu (ambii vor evolua la CSM Constanța), Mihnea Talpă (a abandonat sportul), Lyvan Taboada (Cuba) și Shonari Elkan Hepburn (Bahamas) – ultimii doi încă nu au semnat cu vreun club.

 

* Foto: @volleybox.net

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here