TRANSFER – Minaur a anunțat transferul croatei Katarina Pavlović de la CSM Târgu Jiu, la câteva ore după egalul suprinzător al gorjencelor cu echipa băimăreană

0
490

MINAUR – LOT VIITOR. Clubul Minaur a anunțat transferul, după finalul acestui sezon competițional, al internaționalei croate Katarina Pavlović de la CSM Târgu Jiu, la doar câteva ore după egalul suprinzător al gorjencelor cu echipa băimăreană (28-28), meci în care Pavlović a marcat 6 goluri.

 

Katarina Pavlović (28 de ani), născută în Ljubuški (Bosnia şi Herzegovina), este stângace și joacă pe postul inter dreapta (aruncătoare de braţul stâng), având 14 selecții în naționala Croației. În cariera sa a mai jucat pentru RK Zelina (Croația, 2013-2015), HSG Blomberg-Lippe (Germania, 2015-2016), MTV 1860 Altlandsberg (Germania, 2017), BSV Sachsen Zwickau (Germania, 2017-2021), Rocasa Grand Canaria (Spania, 2021-2022), CSM Târgu Jiu (România, 2022-2023).

Acesta este cel de-al cincilea transfer anunțat de Minaur, după cele ale suedezei Amelia Lundbäck (centru), spaniolelor Alba Chiara Spugnini Santome (pivot) și Maria Gomes da Costa (inter stânga) și al româncei Amalia Mihaela Coman (centru). De asemenea, mai multe jucătoare din actualul lot vor părăsi clubul la finalul sezonului, unul dezamăgitor în care Minaur este clasată cu trei etape înaintea finalului abia la jumătatea clasamentului, pe locul 7.

 

* Foto: @vecernji.hr

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here