ELIMINARE – Singura echipă din Maramureș care a jucat în faza I a Cupei României, Progresul Șomcuta Mare, spulberată acasă cu 6-2

0
301

CUPA ROMÂNIEI. Singura echipă din Maramureș care a disputat prima fază națională a Cupei României 2019-2020, Progresul Şomcuta Mare a pierdut fără drept de apel, pe teren propriu, meciul cu echipa de Liga a III-a, Unirea Dej.  La această fază a competiției (38 de meciuri) au participat echipele calificate la faza pe județe (42 de echipe) şi echipele care au retrogradat din Liga a III-a sezonul trecut (34 de echipe).

 

La Baza Sportivă Progresul Șomcuta Mare, echipa maramureșeană, care activează în Liga a IV-a (fosta “Județeană”) a pierdut categoric, cu 2-6 (1-2), meciul cu clujenii de la Unirea Dej – partida a fost arbitrată de o brigadă din Zalău, avându-l la centru pe Răzvan Lădar.

 

În cele 30 de meciuri din faza a II-a a competiţiei, care se va desfăşura în 14 august, vor participa cele 38 calificate din faza I naţională şi altele 22 din Liga a III-a (din Maramureș intră în competiție echipele ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare, care activează în Liga a III-a). Partidele se dispută într-o singură manşă. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar, după caz, la executarea loviturilor de la 11 metri.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here