FOTBAL – Egal în derby-ul maramureșean al Ligii a III-a, Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea

0
478

LIGA A III-A. După ce în urmă cu trei zile, în Cupa României, Minaur Baia Mare (echipă autoproclamată Minerul) a pierdut pe teren propriu cu Fotbal Comuna Recea, în acest weekend partida s-a repetat, de această dată contând pentru etapa a 2-a a Ligii a III-a. În meciul de pe Stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, CS Minaur a încheiat la egalitate, 1-1 (0-1), meciul cu ACS Fotbal Comuna Recea.

 

Meciul, condus la centru de clujeanul Dan Dreve, a fost unul extrem de disputat, cu 8 cartonașe galbene și două goluri frumoase încrise de Adrian Micaş în minutul 37 (pentru Recea) și Adrian Bedea (în minutul 64, pentru băimăreni).

 

După primele două etape, ACS Fotbal Comuna Recea ocupă locul 6 în seria a 5-a, cu 4 puncte, iar CS Minaur Baia Mare, locul 11, cu 1 punct. Etapa viitoare, Recea joacă acasă cu Industria Galda, iar Minaur în deplasare, cu Metalurgistul Cugir, echipă care în această etapă a încheiat la egalitate (0-0), meciul din deplasare, cu Unirea Dej.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here