TRAGERE LA SORȚI – În prima etapă națională a Cupei României: ASCF Lăpușul Românesc – Progresul Șomcuta Mare

0
269

CUPA ROMÂNIEI. În 28 iulie încep meciurile din Cupa României la fotbal ediția 2021-2022. În prima etapă națională a competiției, câștigătoarea etapei județene din Maramureș, echipa de Liga a 5-a ASCF Lăpuș, din comuna mai cunoscută sub denumirea Lăpușul Românesc, va juca cu echipa maramureșeană de Liga a 3-a Progresul Șomcuta Mare. Conform FRF, meciul va avea loc pe Stadionul Lăpușul din orașul Târgu Lăpuș, de la ora 17.30.

 

Pentru a câștiga etapa județeană a competiției (la care participă echipele până la Liga a 4-a inclusiv), ASCF Lăpuș a depășit, în ordine: Speranța Cernești (Liga 5) cu 3-0, Unirea Săsar (Liga 5) cu 3-1, Minerul Baia Sprie (Liga 4) cu 7-6 după penalty-uri (3-3 după 90 de minute și prelungiri) și FC Suciu de Sus (Liga 4) cu 5-4 după prelungiri (4-4 după 90 de minute) și AS Mireșu Mare 5-2 după prelungiri (2-2 după 90 de minute).

 

În prima etapă a Cupei României vor juca 82 de echipe (sunt 41 de meciuri), acestea fiind câștigătoarele etapei județene și o parte dintre echipele de Liga a 3-a (cele care s-au clasat slab în clasamentul ediției trecute de campionat). Tragerea la sorți s-a făcut la sediul FRF, respectându-se principiul geografic, echipa mai slab clasată fiind desemnată gazdă. Câștigătoarele acestor meciuri se vor califica în următoarea fază a Cupei României, a II-a, care este programată în 11 august 2021.

 

* Foto: @ACSF Lăpuș

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here