DECIZIE – Fotbal Comuna Recea, obligată de FRF să-i achite restanțele financiare tânărului fotbalist Cătălin Juncan

0
735

FOTBAL COMUNA RECEA. Problemele pentru clubul maramureșean Fotbal Comuna Recea sunt departe de a se fi sfârșit după retrogradarea în Liga a III-a. Cu finanțarea județeană și locală pierdută, cu promisiuni neonorate de oficialitățile din administrații, cu proiectul fuziunii cu Minaur rămas la stadiul de vorbe, echipa a pierdut jucători importanți, iar cei rămași și neplătiți încep să-și ceară drepturile contractuale restante.

 

Tânărul fundaș dreapta al Fotbal Comuna Recea, Cătălin Ionuț Jucan (18 ani), și-a câștigat în instanța sportivă din România drepturile financiare restante pe care i le datora fostul club de Liga a II-a. În 20 iulie, comisia FRF s-a pronunțat în această speță, admițând cererea fotbalistului și obligând ACS Fotbal Comuna Recea la plata drepturilor financiare restante, precum şi a taxei de procedură. Decizia nu este definitivă, însă în cazul în care face recurs, clubul din Recea trebuie să prezinte dovada achitării restanțelor financiare către fotbalist.

 

Jucan este băimărean, a fost format la FC Kiss Baia Mare, și are acum o cotă de transfer de 100.000 de euro. În sezonul trecut, a fost folosit în 17 meciuri și a înscris 1 gol pentru echipa din Recea (11 meciuri în sezonul regular, 5 meciuri în play out și unul în Cupa României) cuantificând 872 de minute în teren.

 

* Foto: @ Fotbal Comuna Recea

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here